You are now being logged in using your Facebook credentials

 

FSO Projects

Ko je onlajn?

Ko je na mreži: 217 gostiju i nema prijavljenih članova

Forum poruke

  • No posts to display.

Zavrsen Oktobarski turnir!

Share

Uspesno je zavrsen prvi FSO Tournament za FIFA 13, prvi pobednik je Lexa. U finalu su se nasli Lexa i Phxsrb, utakmica je bila neizvesna do samog kraja, ali je Lexa imao vise srece i pobedio sa 3-2. Procitajte ovde opsirnije pregled turnira.

Grupna faza

Grupa A: Brzo se videlo da je glavni favorit za plasman u cetvrtfinale bio Phxsrb. Nakon 2 pobede i 1 remijem Phxsrb je kao prvi usao u cetvrtfinale. Za drugo mesto su se borili Bulatovic i BobaSRB. Ipak je BobaSRB uspeo da osvoji jedan bod vise i tako se plasira kao drugoplasirana ekipa u cetvrtfinale. VitezKoja ce trebati jos malo na trening posto je nakon 3 utakmice zavrsio zadnji sa 0 bodova.

Grupa B: U ovoj grupi se videla prava borba za prvo mesto. Nakon 3 utakmice su Stefannbgbk2 i VukCZV  sa po 7 bodova prosli dalje u cetvrtfinale, Stefannbgbk2 je pripalo prvo mesto zbog broja postignutih golova. Parnivaljak je tekodje bio u igri za plasman, ali nakon 1 pobede i 2 poraza od gore pomenutih ekipa, nije uspeo da se domogne cetvrtfinale. Kao zadnji je zavrsio Luka_SuCz sa 0 bodova, takodje ce i on morati na trening da podigne nivo.

Grupa C: Posto se glavni favorit Lexa  ekspresno plasirao u cetvrtfinale nakon 3 pobede i gol razlike od 10 prema 3, videlo se da ce biti ozbiljan kandidat za titulu. Pored Lexa je i Draguljko uspeo da se plasira nakon 2 pobede. Chopinhoo i Dimcekv se nisu najbolje snasli sa njihovim klubovima i tako zavrsili kao zadnje 2 ekipe u ovoj grupi.

Grupa D: Slicno kao u C grupi se Boca bez problema plasirao u cetvrtfinale sa 9 bodova i gol razlike od 10 prema 4. Za drugo mesto su se borili Montexel i Dexnsk. Ipak je Montexel uspeo da zabelezi jednu pobedu vise i tako sa 6 bodova uspeo da se plasira u cetvrtfinale. Kikidzambru bi trebao jos malo da trenira svoje napadace posto je nakon 3 utakmice zavrsio zadnji sa 0 bodova i gol razlike od 1 prema 6.

Knock-out Faza 

Nakon grupne faze se videlo  da su glavni favoriti za tron Boca i Lexa sa po 3 pobede iz 3 utakmice, dok su ih pratili Phxsrb Stefannbgbk2 sa po 2 pobede i 1 remijem. U cetvrtfinale su se takodje plasirale drugoplasirane ekipe predvodjeni od strane BobarSRB, VukCZV, Draguljko i Montexel.

Cetvrtfinale

Prva utakmica cetvrtfinala je odmah pokazala jednu vrlo zanimljivu utakmicu izmedju PhxsrbVukCZV, Ipak je Phxsrb bio bolji i pobedio sa 2-1. Takodje je i druga utakmica cetvrtfinala bila neizvesna do samog kraja, a BobaSRB je uspeo da iznenadi prvoplasiranog Stefannbgbk2 sa pobedom od 2 gola prema 1. Dok su Boca i Lexa rutinski dosli do pobede protiv Draguljko i Montexel. Sa pet golova u mrezi Fiorentine Boca je zabelezio ubedljivu pobedu od 5-2 za Inter. Lexa je imao malo bolji ucinak i priredio goleadu rezultatom 6-2 protiv Montexel.

Polufinale

Prva utakmica polufinala je priredila odmah pravi derbi izmedju Lexa i Boca. Nakon vrlo uzbudljive utakmice, Lexa je uspeo da slavi sa 2-0 i tako se plasirao u finale FSO Tournamenta. U drugoj utakmici polufinala Phxsrb nije imao mnogo problema sa BobaSRB i tako ostvario pobedu od 5-1. 

Finale

U finalu su se zasluzeno sastali Lexa i Phxsrb, odnosno AC Milan i Chelsea. Utakmica je bila neizvesna do samog kraja. Bilo je dugo 2-2, sanse su se redjale za obe ekipe, ali na kraju je Lexa ipak imao vise srece i tako slavio pobedu sa 3-2.


Za kompletan pregled utakmica posetite nase FSO tournament kutak i forum.

Postanite FSO Fan!

Da pokažemo da smo najjači u Srbiji!!
Login With Facebook

Vaš profil

.

Filip's Avatar

Filip Lukić

Osnivac FSO, glavni admin, webdesign, FIFA 2003-13 allround patch maker.


Mitke92's Avatar

Mitke92

Glavni admin, FIFA 12-13 patch maker.


ZikaJeSrbin's Avatar

ZikaJeSrbin

Kit Master/Face Editor(Rookie)/allround Graphics.


Devilish Soldier's Avatar

Devilish Soldier

Allround graphics, Photoshop Master.


Shadow_boy32

Allround FIFA patch maker, Face Master, FIFA-Evolution admin.


shoneasr's Avatar

ShoneASR

Allround graphics, Photoshop Master


cebabko's Avatar


Cebabko

Allround FIFA Manager patch maker.


ukicaaa's Avatar


Ukicaaa

FIFA Manager editor.